top of page

NAMA

Pozdrav!

Dopustite da se predstavim, moje ime je Marko Čačić i tvorac sam Universal Bands™  elastičnih guma i isto tako Universal Bands Training System-a.

Kao aktivni natjecatelj u hrvanju vidio sam da mnogi sportaši koriste elastične gume u svom trenažnom procesu.

Tako sam i ja kupio elastičnu gumu za svoj trening koja je ubrzo pukla kao i mnoge druge nakon nje.

 

Pošto su treninzi hrvanja izrazito naporni trebala mi je guma koja će moći podnijeti takva opterećenja.

Na moju žalost ili sreću ja takvu gumu nisam uspio naći te sam zbog toga dobio motivaciju da napravim elastičnu gumu za trening koja neće pucati i koja će biti dovoljno jaka u smislu opterećenja koje pruža.

Nakon puno pokušaja iz nužde i potrebe složio sam svoju prvu elastičnu gumu za trening.

UNIVERSAL BANDS™

Gledajući sa sadašnjeg stanovišta ta guma izgleda primitivno s obzirom na proizvode koje imamo u ponudi danas i kako Universal Bands™ gume danas izgledaju, ali je poslužila svrsi pa čak i više od toga.

Ta guma danas je stara 15 godina i dalje ju koristim kako u svojim treninzima tako i u treninzima s drugim sportašima te je u izvrsnom stanju.

Kada su kolege iz kluba vidjeli moju gumu zamolili su me da napravim istu takvu i za njih. Nakon toga počeli su mi za gume pitati i drugi hrvači iz drugih klubova, s vremenom je većina hrvatske reprezentacije koristila moje gume.

Kroz protekli niz godina iz hobija iz ljubavi izrađivao sam gume za velik broj sportaša i klubova od nogometa, vaterpola, košarke, rukometa, hokeja, borilačkih sportova pa do rekreativaca.

Velika motivacija da svoje dugogodišnje iskustvo u izradi elastičnih guma pretočim zajedno sa svojom suprugom u posao bila je zamolba američke reprezentacije u hrvanju grčko-rimskim stilom da izradim gume za njihove potrebe koje koriste u Olimpijskom trening centru u Colorado Springsu kao i na putovanjima diljem svijeta kada idu na pripreme i natjecanja.

Nadamo se da ćete nam povjeriti vaše povjerenje i odabrati idealnu gumu i nas kao partnera na putu do vašeg cilja… I imajte na umu, kao što stara kineska poslovica kaže:

"Putovanje je nagrada."

...zato krenimo na putovanje zajedno.

 

U snazi i zdravlju iskreno Vaši

Snježana i Marko Čačić

Universal Bands™  team

bottom of page