top of page

Izrada plana i programa treninga

-ispunite kontakt obrazac-

Ne znate kako pravilno koristiti gume u vašem treningu? Kako i kada raditi koji tip treninga? Kako koristiti gume za istezanja, cardio vježbe, jačanje trupa... bez brige :)

 

Kontaktirate nas kako bi na osnovi vašeg trenutnog stanja i sposobnosti te vaših ciljeva izradili Vaš idealan plan i program treninga.

 

Dopustite  da Vam prenesemo naša znanja bazirana 

na temelju 15 godišnjeg iskustva.

​Universal Bands Training System predstavlja vrhunac u svijetu treninga s elastičnim gumama, izbor je mnogih profesionalnih i amaterskih sportaša.

EDUKACIJA

Prijavite se i naučite samostalno trenirati s elastičnim gumama po UBT-Systemu.

On line trening

Iskoristite blagodati moderne tehnologije i trenirajte s osobnim trenerom gdje god se nalazili na putu, poslu ili kod kuće. Ovaj način treninga štedi vaše dragocjeno vrijeme i garancija je ostvarenja vaših ciljeva.

Vježbe se provode prolazeći kroz sve glavne mišićne skupine. Prednosti ovog programa su odrađivanje čitavog treninga od početka do kraja (pre stretch, zagrijavanje, glavni dio, cool down i stretching) sa  s jednim trening rekvizitom tj. Universal Bands ™ elastičnim gumama.

Kod vježbi u parovima potrebno je naglasiti izmjenu statičkih i dinamičkih kontrakcija, ovisno o tome dali je osoba sidro odnosno da li statički drži gumu u zadanom položaju ili izvodi određenu kretnju u dinamičkom režimu rada.

grupni

treninzi

u grupi-min.jpg

Treninzi

U

Paru

u paru-min.jpg

 

INDIVIDUALNI

 

TRENINZI

 

 

individualno-min.jpg

Unutar UBT-Systema poseban naglasak je na vježbama za stabilizaciju trupa i pravilnu posturu tijela.

UBT-System odlikuju:

  • Sigurnost

  • Efikasnost

  • Inovativnost

  • Dinamičnost

  • Polivalentnost

  • Progresivnost

Sve vježbe koje se provode unutar UBT-Systema bilo individualno, paru ili u grupi lako je provoditi samostalno kod kuće, na poslu ili na otvorenom ako posjedujete elastičnu gumu.

Postanite dio UBT-System-a i podignite svoje sposobnosti na viši nivo te ostvarite svoje ciljeve.

Success! Message received.

mob. +385955132653

mob. +385955156417

Kontakt
bottom of page